Weleda

Sorteren op:

Onze prijs
Weleda Saline tandpasta helpt tegen tandplak en tandsteen. In de tandpasta zit zeezout met een drievoudige werking in de mond.
€5,49 €4,99
Onze prijs
Weleda Everon lippenbalsem verzorgt en beschermt de lippen. De lippenbalsem voorkomt schrale en brandigere lippen. De huid van de lippen blijft soepel en zacht door de vochtregulerende werking.
€4,99 €4,75
Onze prijs
Weleda Kindertandpasta is speciaal voor kinderen ontwikkeld en beschermd het melkgebit. De tandpasta bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen. De oliën die in de tandpasta zitten hebben een geur en smaak die kinderen lekker vinden.
€4,99 €4,75
Onze prijs
Weleda Planten Tandpasta verzorgt de tanden en verstevigt het tandvlees. De tandpasta vermindert de gevoeligheid van het tandvlees, reinigt efficiënt en beschermt het tandglazuur.
€5,49 €4,99
Onze prijs
Weleda Ratanhia mondwater reinigt en verfrist de mond. Het zuivert de mondholte zonder het slijmvlies te prikken, stimuleert de vitaliteit van het tandvlees en verfrist de adem.
€8,49 €7,75
Onze prijs
Weleda Ratanhia Tandpasta maakt het tandvlees sterk en stevig. De tandpasta helpt tandplak te bestrijden.
€5,49 €4,99
Onze prijs
Weleda Saline tandpasta helpt tegen tandplak en tandsteen. In de tandpasta zit zeezout met een drievoudige werking in de mond.
€5,49 €4,99

Weleda: Natuurlijk het beste!


Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en onze bijzondere bereidingsprocessen zijn de geneesmiddelen doorgaans zeer goed te verdragen, werken ze mild en harmoniserend en geven ze nauwelijks bijwerkingen. Alle hier getoonde producten hebben het NATRUE label. De producten van Weleda zijn homeopathisch gepotentieerde middelen, geconcentreerde plantaardige middelen of complex samengestelde middelen. De actieve stoffen zijn van minerale, plantaardige of dierlijke oorsprong. Met deze stoffen uit de natuur heeft ons lichaam een bepaalde verwantschap, waardoor ze gemakkelijk ‘herkend’ en opgenomen worden.  

Voordelen van NATRUE-label producten:

Volledig vrij van:

  • Synthetische geur- en kleurstoffen, of bewaarmiddelen
  • Silliconen of afgeleiden, noch afgeleiden van petroleum (paraffine, peg, -propyl, -alkyl, etc.)
  • Genetisch gemanipuleerde ingrediënten  
← LET OP!    GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN IN VERBAND MET DE VAKANTIESLUITING VANAF WEEK 32 (5 AUGUSTUS 2024) UITGELEVERD. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN IN VERBAND MET DE VAKANTIESLUITING VANAF WEEK 32 (5 AUGUSTUS 2024) UITGELEVERD. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! Verbergen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x