Speciaal

Sorteren op:

Onze prijs
BrainEffect Vitamine D3+ Olie is een combinatiepreparaat van vitamine D3 en vitamine K2, opgelost in kokos MCT olie. Door de bijgeleverde pipet makkelijk te doseren. Flesje van 50 ml. Zeer geschikt als onderhoudsdosering. Vegetarisch.
€24,90 €24,50
Onze prijs
Amanprana kokosolie is een 100% extra vierge bio kokosolie die door zijn zuiverheid zeer geschikt is voor oil pulling en het zelf maken van tandpasta. Verpakt in glazen pot.
€13,75 €13,50
Onze prijs
Myoclean is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van uitneembare protheses. De myoclean heeft een antibacteriële reinigingsoplossing.
€15,95 €12,50
Onze prijs
Het 'zelf tandpasta maken' basispakket bestaat uit kokosolie, baking soda en tea tree olie.
€26,19 €22,50
Onze prijs
Chi biologische Tea Tree olie is fris, medicinaal & stimulerend.
€9,95 €9,50
Onze prijs
Myoclean is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van uitneembare protheses. De myoclean heeft een antibacteriële reinigingsoplossing.
€8,95 €7,50
Onze prijs
Biologisch probioticum met 33 verschillende bacteriestammen; geschikt voor veganistisch dieet. Gefermenteerd bij een maximale temperatuur van 37 graden Celsius. Niet gesteriliseerd! Categorie: Enzymdranken van effectieve micro-organismen. Zonder kruiden.
€20,35 €19,45
Onze prijs
Chi Sesamzaadolie is een koudgeperste biologische sesamzaadolie met een zachte prettige smaak die  lang houdbaar is door de aanwezigheid van anti-oxidanten (sesamol en sesamoline).
€13,95 €13,50
Onze prijs
Jacob Hooy Baking Soda (ook wel zuiveringszout genoemd) heeft als werkzaam bestanddeel natriumbicarbonaat.
€5,99 €5,25
100% Chlorella Pyrenoidosa. Puur plantaardig. Zonder toevoeging van additieven. Een sterke binder van zware metalen
€30,50
B-vitamines zijn de ultieme multitaskers - alle acht de vitamine B's werken samen om kritische biochemische reacties in uw hele lichaam te vergemakkelijken. Ze dragen bij aan een normaal energiemetabolisme, zenuwstelsel, psychologische functie, immuunsyst
€52,95
Goed opneembare magnesium in poedervorm. De citraatvorm heeft geen spijsverteringsactiviteit nodig om opgenomen te kunnen worden.
€25,50
Dagelijks spoelen met Bluem mondwater voor verzorging voor uw tanden en implantaten.
€14,95
Onze prijs
Liposomaal Vitamine C is een vorm van vitamine C die is ‘ingepakt’ in een lecithine-extract. Liposomen zijn kleine vetbolletjes die van nature ontstaan als water wordt gemengd met lecithine, een bestanddeel van sojabonen. Liposomen worden gemakkelijk opge
€39,95 €37,50
Onze prijs
De TePe EasyPick is een zachte siliconen rager waarmee je je tanden en kiezen makkelijk kunt reinigen. Door de unieke combinatie van materialen - optimale balans tussen flexibiliteit en stevigheid - kunt u optimaal reinigen.
€5,99 €4,95

Soms heeft een mond speciale verzorging nodig. Je lippen zijn misschien droog, gebarsten of gekloofd. Je hebt een implantaat, bitje, beugel of prothese. Je hebt recent een chirurgisch tandheelkundige ingreep gehad, óf je wilt je gebit van binnenuit sterker maken.

Speciale natuurlijke verzorging
Een gezonde mond begint bij mooie lippen. Voor de juiste lipverzorging bestel je bij ons verzachtende lippenbalsem met natuurlijke ingrediënten. Voor nog meer natuurlijke verzorging, verkopen we ook alle ingrediënten om zelf, eenvoudig, je eigen tandpasta te maken. De basis hiervoor is kokosolie. Deze olie bevordert het in stand houden van een gezonde mond. Hoe het maken van je eigen tandpasta precies in z’n werk gaat, lees je hier.

Verzorging: implantaat, orthodontie en gebitsprothese 
Om specifieke mondproblemen te behandelen die implantaten, beugels en protheses veroorzaken, is speciale verzorging nodig. Op een implantaat kan zich namelijk tandplak en tandsteen vormen en het weefsel rondom kan gaan ontsteken. Met zachte tandenborstels en speciale flossdraden en ragers kun je de implantaten gemakkelijk reinigen. Op tandvleesproblemen heeft de productlijn van Bluem een bevorderende werking dankzij een hoge concentratie actieve zuurstof. Met de foam van Bluem of reinigingstabletten van Myoclean™ kun je gemakkelijk een gebitsprothese of kunstgebit schoonmaken en poetsen.

Voedingssupplementen: voor het in stand houden van sterke tanden
Als aanvulling op de dagelijkse voeding of rondom een chirurgische ingreep, kan het innemen van voedingssupplementen wenselijk zijn. Supplementen kunnen een positief effect hebben op mensen met een verhoogd cariësrisico. Voor het behoud van sterke tanden en botten zijn de mineralen en vitaminen van Bluem Teeth & Bone Formula bijvoorbeeld heel geschikt. Naast Bluem, verkopen wij de natuurlijke supplementen van Viridian. Voor amalgaamverwijdering vind je in het assortiment chlorella in de vorm van tabletten en poeder.

Voor advies over speciale mondverzorging, neem je contact op met onze mondzorgprofessionals.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x