Splat

Sorteren op:

Onze prijs
Bescherming tegen cariës en vermindert gevoeligheid van het tandvlees tijdens het doorkomen van het melkgebit.
Hypoallergeen, fluoride en mint vrij.
€5,14 €4,95
Onze prijs
Voor gezond tandvlees en bescherming van de mondholte. Fluoride en alcohol vrij. Splat Healthy Gums bio actieve mondwater met actieve ingrediënten die zorgen voor gezond tandvlees en bescherming bieden voor de gehele mond flora.
€5,14 €4,75
Onze prijs
Bescherming tegen cariës, versterking van tandglazuur en gezond tandvlees. Fluoride vrij
€5,35 €4,95
Onze prijs
Bescherming van tandglazuur en tandvlees. Fluoride en mint vrij. Splat Kids Fruit Ice-cream is een natuurlijke kinder tandpasta met een heerlijke smaak, fruit ice cream, waardoor poetsen lekker is.
€5,35 €4,95
Onze prijs
Bevordert sterker tandglazuur en wittere tanden. Fluoride vrij.
€5,26 €4,95
Onze prijs
Bescherming tegen cariës en tandvlees aandoeningen door de krachtige mix van groene thee, salie en kamille extracten
€5,26 €4,95
Onze prijs
Voor gevoelige tanden en herstel van glazuur Fluoride vrij , vega-vriendelijk
€5,26 €4,95
Onze prijs
Tandpasta voor een frisse adem en gezond tandvlees Fluoride vrij, vega vriendelijk
€7,47 €6,75
Onze prijs
Whitening tandpasta die je een gelukkig gevoel geeft en voor langdurig frisse adem zorgt. Fluoride vrij. De Splat Special Love tandpasta is een antibacteriële tandpasta met een ontstekingsremmende werking en is speciaal ontworpen om een gelukzalig gevoel
€7,47 €6,75
Onze prijs
Voor zeer gevoelige tanden en gezond tandvlees.
€7,47 €6,75
Onze prijs
Tandpasta voor een frisse adem en bescherming tegen bacteriën. Fluoride vrij. Deze Splat Special Silver tandpasta met de unieke combinatie van zilver, zink en mint geeft een langdurige frisse adem.
€7,47 €6,75
Onze prijs
Tandpasta voor een stralende glimlach en gezond tandvlees. Fluoride vrij. Deze Wonderwhite tandpasta bevat het enzym ficine uit vijgen welke samen met ananasextract, natriumpyrofosfaat en calcium zorgen voor een milde whitening van het glazuur.
€7,47 €6,75
Onze prijs
De bioactieve zwarte Splat Special Blackwood tandpasta is zeer effectief in het veilig bleken van uw tanden. Het remt de groei van bacteriën en zorgt voor een uitermate frisse adem. Fluoride vrij.
€7,47 €6,75
Onze prijs
Complete mondverzorging en langdurige frisse adem. Fluoride vrij. Bio actieve mondwater met 8 actieve ingrediënten die zorgen voor een frisse adem en een effectieve bescherming tegen plaque en tand bederf.
€5,14 €4,75
Onze prijs
Whitening en glazuur bescherming. Fluoride vrij. White Plus Mondwater geeft een frisse adem en bescherming tegen tandplak. Zinkionen in combinatie met etherische tijmolie beschermen het tandvlees.
€5,14 €4,75
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x