Urtekram

Sorteren op:

Onze prijs
Urtekram Aloe Vera Tandpasta is organic en bevat geen fluoride. Urtekram tandpasta maakt je tanden witter en herstelt het tandvlees. De tandpasta bevat geen SLS/SLES of zoetstoffen, maar bevat wel krijt en actieve stoffen.
€5,39 €4,95
Onze prijs
Urtekram Eucalyptus tandpasta is organic en bevat geen fluoride. De Urtekram tandpasta maakt je tanden witter en herstelt het tandvlees. De tandpasta bevat geen SLS/SLES of zoetstoffen, maar bevat wel krijt en actieve stoffen.
€5,39 €4,95
Onze prijs
Urtekram Fresh Mint Whitening Tandpasta is organic en bevat geen fluoride. Urtekram tandpasta maakt je tanden witter en herstelt het tandvlees. De tandpasta bevat geen SLS/SLES of zoetstoffen, maar bevat wel krijt en actieve stoffen.
€5,39 €4,95
Onze prijs
Een favoriet onder kinderen met een mooie en fruitige smaak dat tandenpoetsen kinderspel maakt. De tandpasta reinigt effectief met de krachten van de natuur.
€5,39 €4,95
Onze prijs
Urtekram Munt & Groene Thee tandpasta is organic en bevat geen fluoride. Urtekram tandpasta maakt je tanden witter en herstelt het tandvlees. De tandpasta bevat geen SLS/SLES of zoetstoffen, maar bevat wel krijt en actieve stoffen.
€5,39 €4,95
Onze prijs
Urtekram Strong Mint Sensitive Tandpasta is organic en bevat geen fluoride. Urtekram tandpasta maakt je tanden witter en herstelt het tandvlees. De tandpasta bevat geen SLS/SLES of zoetstoffen, maar bevat wel krijt en actieve stoffen.
€5,39 €4,95
Onze prijs
Urtekram Strong Mint Mondwater met probiotisch wilgenschorsextract is ontwikkeld om de natuurlijke afweer van de mond in balans te brengen en gevoelige tanden te verlichten, Je kunt het apart gebruiken of samen met Urtekram Strong Mint Sensitive Tandpasta
€9,40 €8,95
Onze prijs
Urtekram Tea Tree tandpasta is organic en bevat geen fluoride. Urtekram tandpasta maakt je tanden witter en herstelt het tandvlees. De tandpasta bevat geen SLS/SLES of zoetstoffen, maar bevat wel krijt en actieve stoffen.
€5,39 €4,95

Het voordeel van Urtekram tandpasta is dat het krijt en actieve stoffen bevat die de tanden schoonmaken, het tandvlees stimuleren en tanden witter maken. Een ander groot voordeel is dat Urtekram tandpasta geen SLS/SLES of andere schuimende middelen bevat die het mondslijmvlies kunnen irriteren. Dankzij de formule krijgt u toch een goed schuimeffect. 

De Urtekram tandpasta's zijn bijzonder geschikt in combinatie met het gebruik van een elektrische tandenborstel. Door de plantaardige glycerine smaakt de tandpasta van Urtekram enigszins zoet. Urtekram is gecertificeerd biologisch (Ecocert) en vrij van bestanddelen zoals parabenen, siliconen en weekmakers. De cosmetica producten van Urtekram zijn zuivere en eenvoudige verzorgingsproducten die gecertificeerd zijn volgens EcoCert.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x