Interdentale reiniging

Sorteren op:

Onze prijs
Flossdraad met brugnaald geschikt voor reiniging van bruggen en beugels. Uitlopend product, nog op voorraad!
€3,99 €3,50
Onze prijs
De X-Ribbon is een brede flossband voor het reinigen van grotere ruimten tussen de tanden, kiezen en implantaten. De X-Ribbon is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van deze ruimte.
€12,95 €9,95
Onze prijs
De Stim-U-Dent tandenstokers hebben een speciale driehoekige vorm en zijn gemaakt van zacht en buigzaam hout.
€3,09 €3,00
Onze prijs
X-Floss is een makkelijk te hanteren floss voor bruggen, beugels en implantaten.
€12,95 €9,95
Onze prijs
Het borstelgedeelte van de Lactona EasyDent rager bestaat uit een hechte implant van zachte, stevige nylon filament.
€4,16 €3,00
Onze prijs
De Lactona Interdental Cleaners hebben een extra lang borstelgedeelte voor een optimale reiniging.
€4,49 €3,50
Onze prijs
Jordan tandenstokers hebben een driehoekig profiel en zijn gemaakt van berkenhout. Door het driehoekige profiel past de tandenstoker goed tussen de tanden en kiezen.
€3,55 €3,50
Onze prijs
Reach bredere flossdraad is voorzien van een waslaag. Voor het dagelijks reinigen van de ruimten tussen de tanden en kiezen.
€6,35 €5,95
Onze prijs
De TePe EasyPick is een zachte siliconen rager waarmee je je tanden en kiezen makkelijk kunt reinigen. Door de unieke combinatie van materialen - optimale balans tussen flexibiliteit en stevigheid - kunt u optimaal reinigen.
€5,99 €4,95
Onze prijs
De Lactona intersticks zijn dunne houten tandenstokers met een frisse mintsmaak.
€2,99 €2,95
Onze prijs
Reach flossdraad is voorzien van een waslaag. Voor het dagelijks reinigen van de ruimten tussen de tanden en kiezen.
€6,35 €5,95
Onze prijs
De Circum Introset Aanbieding bestaat uit: 3 x 5 ragers en een multiragerhouder.
€23,80 €19,95
Onze prijs
De TePe EasyPick is een zachte siliconen rager waarmee je je tanden en kiezen gemakkelijk kunt reinigen. Door de unieke combinatie van materialen: optimale balans tussen flexibiliteit en stevigheid kunt u optimaal reinigen.
€5,99 €4,95
Onze prijs
De Circum rager is een nieuwe revolutionaire rager met een unieke gepatenteerde vormgeving die ook de linquale interproximale vlakken optimaal reinigt.
€8,65 €6,95
De Circum rager is een nieuwe revolutionaire rager met een unieke gepatenteerde vormgeving die ook de linquale interproximale vlakken optimaal reinigt.
€65,00

Een poetsbeurt is pas compleet als je ook de ruimtes tussen de tanden schoonmaakt. Je tandenborstel bereikt namelijk niet álle plekjes. Door interdentale reiniging verwijder je tandplak en voedselresten ook tussen de tanden. De reiniging kan op drie manieren: met flossdraadtandenstokers of ragers

Flossdraad: verschillende draden
Het flossen helpt een slechte adem, gaatjes of tandverlies te verminderen. Met een dunne flossdraad met een waslaagje kom je tussen de tanden, zelfs als er bijna geen ruimte is. Heb je behoefte aan een iets dikkere flossdraad dan bevelen we de Dentotape aan van Johnson &Johnson. De getwijnde, niet rafelende X-Floss draden van iDontix zijn  ideaal onder brugcontructies of steggen bij implantaat gedragen prothesen, dankzij de volumineuze doch rekbare eigenschappen van de draad en een naald die aan de draad vastzit. Met het professionele flossband X-Ribbon reinig je gemakkelijk de achterkant van de achterste kiezen of bij grote ruimten tussen de kiezen. 

Tandenstokers: effectief tandplak verwijderen
Kun je met flossdraad niet zo goed overweg of heb je meer ruimte tussen de tanden, dan zijn tandenstokers een goed alternatief. De dunne, houten tandenstokers hebben vaak een frisse smaak en zijn gemaakt van zacht en buigzaam hout. Met een tandenstoker verwijder je op een effectieve en veilige manier tandplak en bevorder je stevig en gezond tandvlees. Bij ons kun je tandenstokers van LactonaStimudent en Jordan kopen. Ook hebben we de siliconen Tepe stokers. Deze zachte flexibele ‘easypicks’ lopen taps toe en zijn geschikt voor een eenvoudige interdentale reiniging op reis of even tussendoor.

Tandenragers: voor een nog beter resultaat
Naast siliconen ragers, zijn er ook borstelige ragertjes voor de tanden. Deze hebben een dunne metalen geplastificeerde draadkern met daaromheen zachte haartjes. Onderzoek toont aan dat met ragers zoals deze, het poetsresultaat tot wel veertig procent verbetert. Bij ons kun je de interdentale ragers kopen van Lactona en Circum. De tandenragers van Circum zijn in negen maten verkrijgbaar en zijn uniek door hun speciale vorm en hun 40% dunnere metaalkern. 

Onze flossdraden, tandenstokers en tandenragers zijn regelmatig in de aanbieding. Weet je niet goed welke manier van interdentale reiniging voor jouw gebit het beste is, neem dan contact op voor advies.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x