Bluem

Sorteren op:

Dagelijks spoelen met Bluem mondwater voor verzorging voor uw tanden en implantaten.
€14,95
Onze prijs
Bluem Oral Foam is een schuim die makkelijk en snel werkt. Speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van tandvlees en mondslijmvlies. Ook ideaal voor het reinigen van beugels, kunstgebitten en bitjes.
€14,95 €13,95
Onze prijs
Bluem Oral Gel is een speciaal ontwikkelde mondgel door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. De oral gel bevat een hogere concentratie actieve zuurstof dan de overige Bluem producten.
€21,36 €19,95
BlueM neutraal mondwater (oxygen fluid) is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige mond, die geen scherpe smaakstoffen zoals wintergreenoil of mint kunnen verdragen. Minder pittig van smaak, schuimt niet.
€24,95
Onze prijs
Bluem tandpasta ie een verzorgingsproduct voor gezonde tanden en implantaten. Bluem tandpasta is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen.
€12,50 €11,95
Onze prijs
De Bluem Teeth & Bone capsules dragen bij aan het in stand houden van sterke tanden en botten

• Effectief voor de normale functie van normale tanden en botten
• Complete en hoogwaardige combinatie van ingrediënten
• Kan ter begeleiding van tandhee
€51,35 €44,95

Bluem: de beste verzorgingsproducten voor een gezonde mond!

Bluem heeft bij dagelijks gebruik een zeer gunstige werking op de gezondheid van het tandvlees en heeft een plaque- en cariësremmende werking. Bluem is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. Bluem bevat een hoge concentratie actieve zuurstof uit onder andere honingenzymen. Deze zuurstof dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is. 

Zuurstof wordt in de geneeskunde al meer dan honderd jaar gebruikt. Pure zuurstof is in feite een medicijn. Er bestaat geen enkel ander medicijn dat zo effectief is voor genezing als zuurstof. Naast een geneeskrachtige werking heeft zuurstof ook een krachtige antibacteriële werking.

Voordelen van Bluem:

  • Bluem bevat actieve ingrediënten uit o.a. honingenzymen. Deze hebben een antiseptische, desinfecterende en ontstekingsremmende werking. 
  • Bluem bestrijdt bacteriën die tandplak veroorzaken. Daardoor blijft uw tandvlees in optimale conditie. Gezond tandvlees is belangrijk voor het behoud van uw implantaten, gezonde tanden en een frisse adem.
  • Bluem zorgt voor de aanmaak van nieuwe bloedvaten. Bovendien herstelt het beschadigde cellen rondom de implantaten. Dit voorkomt terugtrekkend tandvlees en herstelt het kaakbot, waardoor de implantaten goed blijven vastzitten. 
  • Bluem heeft een neutrale pH-waarde en bevat geen schurende bestanddelen. Hierdoor ontstaat er geen schade aan tand- en implantaatoppervlakken. 


Heeft u vragen over de producten of wilt u deskundig advies? Neem dan contact op of bel naar 085-7604244.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x