test banner
Klantenservice & Klachten

Heeft u vragen over uw bestelling, garantie, service of wilt een een retourzending melden dan kunt u contact met ons opnemen via:

Email: [email protected] 
Vermeld bij uw correspondentie altijd uw naam, factuur- en telefoonnummer.

Allesvoorjetanden.nl
Regentesselaan 3
7316 AA Apeldoorn
Telefoon: 085-7604244

Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag 8.30 uur - 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur

KvKnr: 60370645 te Apeldoorn
BTWnr: NL 853880104 B 01
Bank: Rabobank rek.nr. NL28 RABO 015 79 53 963 

Klachten:

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Reviews
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

← LET OP!    GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN IN VERBAND MET DE VAKANTIESLUITING VANAF WEEK 32 (5 AUGUSTUS 2024) UITGELEVERD. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN IN VERBAND MET DE VAKANTIESLUITING VANAF WEEK 32 (5 AUGUSTUS 2024) UITGELEVERD. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! Verbergen