Mondspoeling

Sorteren op:

Onze prijs
Biologisch probioticum met 33 verschillende bacteriestammen; geschikt voor veganistisch dieet. Gefermenteerd bij een maximale temperatuur van 37 graden Celsius. Niet gesteriliseerd! Categorie: Enzymdranken van effectieve micro-organismen. Zonder kruiden.
€20,35 €19,45
Onze prijs
Whitening en verwijderen van plaque. Fluoride en alcohol vrij. Ingrediënten van 99% natuurlijke oorsprong.
€6,85 €5,95
Halitose mondspoelmiddel ontwikkeld door Dr. Winkel, voor een echt frisse adem!
Er zijn veel mondspoelmiddelen in de markt verkrijgbaar. Toch zijn er maar weinigen effectief. Daarnaast verkleuren sommige mondspoelmiddelen je tanden en je tong, anderen ka
€4,95
BlueM neutraal mondwater (oxygen fluid) is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige mond, die geen scherpe smaakstoffen zoals wintergreenoil of mint kunnen verdragen. Minder pittig van smaak, schuimt niet.
€24,95
Onze prijs
De Gengigel mondspoeling is een medisch mondverzorgingsmiddel gemaakt op basis van hyaluronzuur.
€8,95 €7,95
Halitose mondspoelmiddel ontwikkeld door Dr. Winkel, voor een echt frisse adem!

Er zijn veel mondspoelmiddelen in de markt verkrijgbaar. Toch zijn er maar weinigen effectief. Daarnaast verkleuren sommige mondspoelmiddelen je tanden en je tong, anderen
€14,95
Dagelijks spoelen met Bluem mondwater voor verzorging voor uw tanden en implantaten.
€14,95
Onze prijs
AloeDent mondwater is een gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
€6,95 €6,25
Onze prijs
Voor gezond tandvlees en bescherming van de mondholte. Fluoride en alcohol vrij. Splat Healthy Gums bio actieve mondwater met actieve ingrediënten die zorgen voor gezond tandvlees en bescherming bieden voor de gehele mond flora.
€5,14 €4,75
Onze prijs
Voor gezond tandvlees. Fluoride en alcohol vrij. Ingrediënten van 99% natuurlijke oorsprong. Vega-vriendelijk.
€6,85 €5,95
Onze prijs
Gaat gevoeligheid van tanden tegen vanaf het eerste gebruik. Fluoride en alcohol vrij. Ingrediënten van 98% natuurlijke oorsprong. Vega-vriendelijk.
€6,85 €5,95
Onze prijs
Citrus Fresh mondwater, voor een frisse adem vanaf het eerste gebruik. Fluoride en alcohol vrij. 98% natuurlijke oorsprong
€6,85 €5,95
Onze prijs
Complete mondverzorging en langdurige frisse adem. Fluoride vrij. Bio actieve mondwater met 8 actieve ingrediënten die zorgen voor een frisse adem en een effectieve bescherming tegen plaque en tand bederf.
€5,14 €4,75
Onze prijs
PerioBrite® is een krachtige en alcoholvrije Natuurlijk Mondwater dat de verschillende weefsels in de mond hydrateert, de mond uren lang fris houdt en natuurlijk ook nog parodontaal ondersteunt.
€13,95 €12,95
Onze prijs
Whitening en glazuur bescherming. Fluoride vrij. White Plus Mondwater geeft een frisse adem en bescherming tegen tandplak. Zinkionen in combinatie met etherische tijmolie beschermen het tandvlees.
€5,14 €4,75
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x