Mondspoeling

Sorteren op:

Onze prijs
Biologisch probioticum met 33 verschillende bacteriestammen; geschikt voor veganistisch dieet. Gefermenteerd bij een maximale temperatuur van 37 graden Celsius. Niet gesteriliseerd! Categorie: Enzymdranken van effectieve micro-organismen. Zonder kruiden.
€20,35 €19,45
Halitose mondspoelmiddel ontwikkeld door Dr. Winkel, voor een echt frisse adem!

Er zijn veel mondspoelmiddelen in de markt verkrijgbaar. Toch zijn er maar weinigen effectief. Daarnaast verkleuren sommige mondspoelmiddelen je tanden en je tong, anderen
€19,50
Halitose mondspoelmiddel ontwikkeld door Dr. Winkel, voor een echt frisse adem!
Er zijn veel mondspoelmiddelen in de markt verkrijgbaar. Toch zijn er maar weinigen effectief. Daarnaast verkleuren sommige mondspoelmiddelen je tanden en je tong, anderen ka
€5,95
Onze prijs
Milde whitening, fluoride en alcohol vrij. Ingrediënten van 99% natuurlijke oorsprong.
Het proteolytische enzyme Papaïne zorgt voor het afbreken van tandplak waardoor het whitening effect van het mondwater.
€7,99 €7,49
Onze prijs
De Gengigel mondspoeling is een medisch mondverzorgingsmiddel gemaakt op basis van hyaluronzuur.
€8,95 €7,95
Dagelijks spoelen met Bluem mondwater voor verzorging voor uw tanden en implantaten.
€14,95
BlueM neutraal mondwater (oxygen fluid) is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige mond, die geen scherpe smaakstoffen zoals wintergreenoil of mint kunnen verdragen. Minder pittig van smaak, schuimt niet.
€24,95
Onze prijs
Weleda Ratanhia mondwater reinigt en verfrist de mond. Het zuivert de mondholte zonder het slijmvlies te prikken, stimuleert de vitaliteit van het tandvlees en verfrist de adem.
€8,49 €7,75
Onze prijs
PerioBrite® is een krachtige en alcoholvrije Natuurlijk Mondwater dat de verschillende weefsels in de mond hydrateert, de mond uren lang fris houdt en natuurlijk ook nog parodontaal ondersteunt.
€13,95 €12,95
Onze prijs
AloeDent mondwater is een gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
€6,95 €6,25
Onze prijs
Mondwater met venkel, mirre en propolis, gekend voor hun tandvleesverzachtend, herstellend en zuiverend vermogen. Munt zorgt voor een frisse en zuivere mond.
€11,95 €10,75
Onze prijs
Verlicht ontsteking van het tandvlees in 4 weken. Fluoride en alcohol vrij. Ingrediënten van 99% natuurlijke oorsprong. Bromelaïne enzyme uit ananas breekt tandplak af. L-Arginine en een multimineraal complex met o.a.
€7,99 €7,49
Onze prijs
Urtekram Strong Mint Mondwater met probiotisch wilgenschorsextract is ontwikkeld om de natuurlijke afweer van de mond in balans te brengen en gevoelige tanden te verlichten, Je kunt het apart gebruiken of samen met Urtekram Strong Mint Sensitive Tandpasta
€9,40 €8,95
Onze prijs
Curasept EcoBio Mondspoelmiddel is een mondspoelmiddel op basis van plant en bloemextracten gemaakt om het natuurlijke afweersysteem van de mond te verbeteren. Helpt tandplak te voorkomen. Heeft een ontsmettende en verzachtende werking. Houdt de adem fris
€11,95 €10,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x