Zelfzorg

Sorteren op:

Onze prijs
BrainEffect Vitamine D3+ Olie is een combinatiepreparaat van vitamine D3 en vitamine K2, opgelost in kokos MCT olie. Door de bijgeleverde pipet makkelijk te doseren. Flesje van 50 ml. Zeer geschikt als onderhoudsdosering. Vegetarisch.
€24,90 €24,50
Onze prijs
De zelfhechtende dragees worden op het tandvlees geplakt aan weerszijden van de mond.
€11,98 €11,25
Onze prijs
Biologisch probioticum met 33 verschillende bacteriestammen; geschikt voor veganistisch dieet. Gefermenteerd bij een maximale temperatuur van 37 graden Celsius. Niet gesteriliseerd! Categorie: Enzymdranken van effectieve micro-organismen. Zonder kruiden.
€20,35 €19,45
Onze prijs
BioXtra droge mondgel is een speekselvervanger speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van een droge mond. De gel heeft een snelle en langdurige bevochtiging van de mond. Helpt tanden en tandvlees gezond te houden.
€8,15 €7,75
DeSensiDent PrevDent Tandpasta voor gevoelige tanden en tandhalzen. Voor behoud van uw stralende witte gebit.
€14,95
Onze prijs
De Gengigel mondgel is een medisch mondverzorgingsmiddel gemaakt op basis van hyaluronzuur.
€9,95 €8,95
Onze prijs
Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€13,49 €13,00
Onze prijs
De Lactona Aften Care Plus is een gel die het wondherstel bevordert bij aften, (bijt)wondjes, beugelwondjes en kleine verbrandplekjes in de mond.
€10,95 €9,50
Onze prijs
De Gengigel mondspoeling is een medisch mondverzorgingsmiddel gemaakt op basis van hyaluronzuur.
€8,95 €7,95
Dagelijks spoelen met Bluem mondwater voor verzorging voor uw tanden en implantaten.
€14,95
Onze prijs
Weleda Ratanhia mondwater reinigt en verfrist de mond. Het zuivert de mondholte zonder het slijmvlies te prikken, stimuleert de vitaliteit van het tandvlees en verfrist de adem.
€8,49 €7,75
Onze prijs
Bluem Oral Foam is een schuim die makkelijk en snel werkt. Speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van tandvlees en mondslijmvlies. Ook ideaal voor het reinigen van beugels, kunstgebitten en bitjes.
€14,95 €13,95
Onze prijs
Breathe Right Neusstrips Gevoelige Huid Small/Medium - Medisch hulpmiddel
Breathe Right neusstrips helpen vrij door de neus te ademen. De neusstrip is een huidvriendelijke kleefstrip met twee buigzame strookjes waarmee je de strip over de neusbrug kunt
€18,89 €16,50
Onze prijs
De Gengigel mondspray is een medisch mondverzorgingsmiddel gemaakt op basis van hyaluronzuur.
€8,95 €7,95
Onze prijs
AloeDent mondwater is een gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
€6,95 €6,25

Ondanks een schone mond, kun je last krijgen van vervelende klachten. Denk aan gevoelige tanden, wondjes, gaatjes of tandvleesproblemen. Maar ook een droge mond, een slechte adem of snurken zijn vervelende klachten. Om deze te verhelpen bieden we op Allesvoorjetanden.nl voor elk probleem een passende oplossing.

Slechte adem, droge mond of snurken
Heb je last van halitose (slechte adem) dan kan dit je erg onzeker maken. Om de oorzaak - vaak bacteriën op de tong - aan te pakken, reinig je de tong met de Halita tongreiniger. Deze tongschraper maakt effectief schoon en kan een vervelende mondgeur verhelpen. Ook zijn er mondsprays en mondwaters die de adem verfrissen. Heb je last van een droge mond of tong, dan kan de BioXtra Droge Mondgel of XyliMelts dit helpen verminderen. Deze middelen bevochtigtede mond en het tandvlees langdurig ook gedurende de hele nacht. De  Myosa antisnurkbeugel kan helpen het snurken te verminderen

Gevoelige tanden of gaatjes
Een gebit kan een verhoogd risico hebben op cariës. Tandbederf of gaatjes in de tanden kun je voorkomen door de juiste producten te gebruiken. De oplossing voor gevoelige tanden en tandhalzen is poetsen met een speciale niet slijpende tandpasta en een extra zachte borstel. Belangrijk is dat de poetsdruk daarbij minimaal is en dat de poetsbewegingen niet te snel zijn. Door dit in acht te nemen kunnen de klachten verminderen.

Wondjes of tandvleesproblemen 
Blaasjes, blaren en aften in de mond zijn vervelend. Ze ontstaan spontaan, door bijten of worden veroorzaakt door een ingreep of bijvoorbeeld door een beugel. Gelukkig is er wat tegen te doen. Zo kun je de genezing van aften ondersteunen met mondgel van Bluem of Lactona. Naast wondjes en blaren, kun je soms tandvleesproblemen hebben. Denk aan een tandvleesontsteking. In plaats van gezond, roze tandvlees is het tandvlees dan rood, gezwollen en soms pijnlijk. Het ontstoken tandvlees kan uiteindelijk lijden tot parodontitis en verlies van tanden. De behandeling van ontstoken tandvlees begint altijd bij een goede mondhygiëne. 

Heb je klachten en twijfel je over het juiste product, neem dan contact op. Onze mondzorgprofessionals geven graag advies.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x