Bluem

Sorteren op:

Geen producten gevonden...

Bluem: de beste verzorgingsproducten voor een gezonde mond!

BlueM heeft bij dagelijks gebruik een zeer gunstige werking op de gezondheid van het tandvlees en heeft een plaque- en caries remmende werking. Bluem is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. Bluem bevat een hoge concentratie actieve zuurstof uit onder andere honingenzymen. Deze zuurstof dringt diep door in de weefsels en komt op plaatsen waar het echt nodig is. 

Zuurstof wordt in de geneeskunde al meer dan honderd jaar gebruikt. Pure zuurstof is in feite een medicijn. Er bestaat geen enkel ander medicijn dat zo effectief is voor genezing als zuurstof. Naast een geneeskrachtige werking heeft zuurstof ook een krachtige antibacteriële werking.

Voordelen van Bluem:

  • Bluem bevat actieve ingrediënten uit o.a. honingenzymen. Deze hebben een antiseptische, desinfecterende en ontstekingsremmende werking. 
  • Bluem bestrijdt bacteriën die tandplak veroorzaken. Daardoor blijft uw tandvlees in optimale conditie. Gezond tandvlees is belangrijk voor het behoud van uw implantaten, gezonde tanden en een frisse adem.
  • Bluem zorgt voor de aanmaak van nieuwe bloedvaten. Bovendien herstelt het beschadigde cellen rondom de implantaten. Dit voorkomt terugtrekkend tandvlees en herstelt het kaakbot, waardoor de implantaten goed blijven vastzitten. 
  • Bluem heeft een neutrale pH-waarde en bevat geen schurende bestanddelen. Hierdoor ontstaat er geen schade aan tand- en implantaatoppervlakken. 


Heeft u vragen over de producten of wilt u deskundig advies? Neem dan contact op of bel naar 085-7604244.

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x