Kinderen

Sorteren op:

Onze prijs
Weleda Kindertandpasta is speciaal voor kinderen ontwikkeld en beschermd het melkgebit. De tandpasta bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen. De oliën die in de tandpasta zitten hebben een geur en smaak die kinderen lekker vinden.
€4,99 €4,75
Onze prijs
De Lactona kindertandenborstel met een ovale borstelkop heeft een groot, zacht handvat voor een goede grip.
€3,36 €2,75
Onze prijs
Gengigel Teething is een mondgel die de pijn verzacht bij doorkomende tandjes en kiezen en versnelt de genezing van geïrriteerd tandvlees.
€9,95 €8,95
Onze prijs
Een favoriet onder kinderen met een mooie en fruitige smaak dat tandenpoetsen kinderspel maakt. De tandpasta reinigt effectief met de krachten van de natuur.
€5,39 €4,95
Onze prijs
AloeDent Kindertandpasta is gemaakt van een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten.
€4,95 €4,25
Onze prijs
Lavera kindertandpasta is speciaal ontworpen voor kindertandjes. De tandpasta beschermt de melktanden en verwijdert bacteriële tandplak.
€4,99 €4,75

Bij kinderen is een schone mond erg belangrijk. Maar poetsen kan een hele opgave zijn. Je kind houdt zijn mond dicht, bijt in de tandenborstel óf poetst zelf niet goed genoeg. Probeer hoe dan ook altijd één keer per dag ‘na’ te poetsen. Zelf zorgvuldig poetsen is voor kinderen tot tien jaar nog lastig en juist in deze periode is tandverzorging erg belangrijk. De melktanden maken immers plaats voor de ‘grote-mensen-tanden’ en deze zie je het liefst blinkend wit, zonder gaatjes. 

Kindertandenborstel: met een ridder of elfje
Om de kindertandverzorging wat makkelijker te maken, heeft Lactona vrolijke kindertandenborstels met afbeeldingen van ridders en elfjes. De ovale, zachte borstelkop omhult de tanden en bereikt gemakkelijker de moeilijke plekjes. De tandenborstels zijn er in verschillende kleurtjes en dankzij het stevige handvat kan je kind ook zelf poetsen. 

Tandpasta: aardbei of tuttifrutti
Hoe klein je kinderen ook zijn, het is goed om ze te laten wennen aan een tandenborstel en tandpasta in de mond. Omdat jonge kinderen soms tandpasta doorslikken tijdens het poetsen en de allerkleinsten nog niet kunnen spoelen, is het verstandig om kindertandpasta te gebruiken. Slikt je kindje tóch een beetje tandpasta door, dan is dat niet erg. In ons assortiment vind je UrtekramAloeDentLavera en Weleda kindertandpasta. Allemaal zonder fluoride, op basis van natuurlijke ingrediënten en met lekkere smaakjes zoals aardbei of tuttifrutti.

Baby: de eerste tandjes
Een mijlpaal voor je baby – de eerste tandjes! Maar helaas veroorzaken ze vaak pijn en vervelende klachten. De tandjes die doorkomen verstoren namelijk de weefselstructuur van het tandvlees en hierdoor wordt je baby rusteloos en huilerig. De gel van Gengigel hecht aan het tandvlees en bevordert het afnemen van de zwelling. De balans herstelt, de pijn en bijkomende klachten verminderen. Gengigel baby is een speciale mondverzorging voor baby’s en is dus vrij van suiker, alcohol en conserveermiddelen. 

We geven graag advies over onze producten voor kinderen. Neem contact op!

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x