Voedingssupplementen

Sorteren op:

BrainEffect Vitamine D3+ Olie is een combinatiepreparaat van vitamine D3 en vitamine K2, opgelost in kokos MCT olie. Door de bijgeleverde pipet makkelijk te doseren. Flesje van 20 ml. Zeer geschikt als onderhoudsdosering. Vegetarisch.
€20,50
Quicksilver Vitamine D3K2 is een combinatie vitamine met vitamine D3 en vitamine K2 opgelost in een nano-emulsie dat de opname van beide vitamines sterk verbetert.
€52,95
Onze prijs
Biologisch probioticum met 33 verschillende bacteriestammen; geschikt voor veganistisch dieet. Gefermenteerd bij een maximale temperatuur van 37 graden Celsius. Niet gesteriliseerd! Categorie: Enzymdranken van effectieve micro-organismen. Zonder kruiden.
€20,35 €19,45
Onze prijs
SOOTHE + CALM
EASE Magnesium is een natuurlijke oplossing die via uw huid in uw bloed terechtkomt. Elke spray levert ongeveer 22 mg magnesiumchloride-hexahydraat en draagt bij tot vermindering van moeheid.Houdbaarheid / bewaarinstructies: Bewaar
€44,95 €36,00
Onze prijs
De Bluem Teeth & Bone capsules dragen bij aan het in stand houden van sterke tanden en botten

• Effectief voor de normale functie van normale tanden en botten
• Complete en hoogwaardige combinatie van ingrediënten
• Kan ter begeleiding van tandhee
€51,35 €44,95
Onze prijs
Liposomaal Vitamine C is een vorm van vitamine C die is ‘ingepakt’ in een lecithine-extract. Liposomen zijn kleine vetbolletjes die van nature ontstaan als water wordt gemengd met lecithine, een bestanddeel van sojabonen. Liposomen worden gemakkelijk opge
€39,95 €37,50
Onze prijs
Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.
€13,49 €13,00
B-vitamines zijn de ultieme multitaskers - alle acht de vitamine B's werken samen om kritische biochemische reacties in uw hele lichaam te vergemakkelijken. Ze dragen bij aan een normaal energiemetabolisme, zenuwstelsel, psychologische functie, immuunsyst
€52,95
100% Chlorella Pyrenoidosa. Puur plantaardig. Zonder toevoeging van additieven. Een sterke binder van zware metalen
€30,50
Goed opneembare magnesium in poedervorm. De citraatvorm heeft geen spijsverteringsactiviteit nodig om opgenomen te kunnen worden.
€25,50
Onze prijs
Krillolie 100% Puur is een olie die wordt gewonnen uit kleine garnaalachtige zeediertjes die krill worden genoemd. EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart.
€56,55 €49,95
Extra C is een krachtige vorm van vitamine C van PureWay-CTM die sneller wordt opgenomen en langer in het lichaam blijft dan gewone vitamine C.
€42,95
Methylcobalamine is de actieve vorm van vitamine B12 die bijdraagt aan een normaal homocysteïnemetabolisme
€52,95
Onze prijs
De Hanoju Bio Chlorella tabletten zijn zuiver plantaardig en goed verdraagbaar. Ze bevatten geen dierlijke stoffen. Ze zijn vrij van suiker, gluten en kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Begeleider bij amalgaamverwijdering.
€46,20 €41,50
Zink draagt bij tot de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed. Zink en koper dragen bij aan versterking van huid, haar en nagels.
€29,50
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en voor een gezonde levensstijl.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x