Over ons

Allesvoorjetanden.nl heeft – alles voor je tanden, wat jouw mond ook nodig heeft. Ons team van ervaren biologische tandartsen en mondhygiënisten heeft een assortiment samengesteld met professionele, natuurlijke mondverzorgingsproducten zonder poespas.

Maak kennis met onze biologische tandartsen:

Biologisch tandarts Annemargriet Popma           Biologisch tandarts Ronald Muts
Annemargriet Popma       Ronald Muts

Wij geloven dat je zonder een gezonde mond geen gezond lichaam kunt hebben. Wij werken als biologische tandartsen altijd zoveel mogelijk 'meukvrij' en houden rekening met de biologische wetten van de natuur. Het ondersteunen van de eigen genezende kracht van het lichaam is een heel andere behandelwijze dan het onderdrukken van alleen de symptomen. Het assortiment van Allesvoorjetanden.nl is hier zoveel mogelijk op gebaseerd. Dit maakt de keuze een stuk eenvoudiger, omdat de kennis van de biologische specialisten erin verweven is.

Een gezonde mond voor iedereen
Een schone mond is een voorwaarde voor een gezonde mond. Maar zelfs een schone mond kan soms problemen of ongemakken geven. Denk aan gevoelige tanden, een slechte adem of geïrriteerd tandvlees. Soms heeft een mond speciale verzorging nodig, omdat je een implantaat, brug, bitje, beugel of prothese hebt. Deze kunnen wel eens vervelende klachten veroorzaken, zoals wondjes, ontstoken tandvlees of aften. Je mond heeft dan extra aandacht nodig. Dit is ook het geval na een chirurgisch-tandheelkundige ingreep. Een schone mond is immers belangrijk voor een goede wondgenezing. Onze missie? Een gezonde mond in een gezond lichaam voor iedereen. 

Ingrediënten die de natuur ons geeft 
Al onze producten hebben één ding gemeen: ze zijn samengesteld met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Op deze manier onderhoud je je gebit optimaal. Wij geloven namelijk dat een gezonde mond een grote invloed heeft op de totale gezondheid. Daarom bevatten de producten zo weinig mogelijk schadelijke stoffen.

Professionele mondverzorging
Onze tandartsen en mondhygiënisten hebben een jarenlange ervaring in een biologische tandartspraktijk. De professionele mondverzorgingsproducten die zij adviseren aan patiënten, koop je bij Allesvoorjetanden.nl. Als consument ben je er dus van verzekerd dat alle producten een ondersteunende werking hebben op je mondgezondheid.

We geven graag advies over welke producten voor jouw gebit geschikt zijn. Neem contact op of bel ons: 085 760 4244.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x