Voedingssupplementen

Sorteren op:

BrainEffect Vitamine D3+ Olie is een combinatiepreparaat van vitamine D3 en vitamine K2, opgelost in kokos MCT olie. Door de bijgeleverde pipet makkelijk te doseren. Flesje van 20 ml. Zeer geschikt als onderhoudsdosering. Vegetarisch.
€20,50
Onze prijs
De Bluem Teeth & Bone capsules dragen bij aan het in stand houden van sterke tanden en botten

• Effectief voor de normale functie van normale tanden en botten
• Complete en hoogwaardige combinatie van ingrediënten
• Kan ter begeleiding van tandhee
€51,35 €44,95
Quicksilver Vitamine D3K2 is een combinatie vitamine met vitamine D3 en vitamine K2 opgelost in een nano-emulsie dat de opname van beide vitamines sterk verbetert.
€48,95
Onze prijs
Liposomaal Vitamine C is een vorm van vitamine C die is ‘ingepakt’ in een lecithine-extract. Liposomen zijn kleine vetbolletjes die van nature ontstaan als water wordt gemengd met lecithine, een bestanddeel van sojabonen. Liposomen worden gemakkelijk opge
€39,95 €37,50
Onze prijs
Biologisch probioticum met 33 verschillende bacteriestammen; geschikt voor veganistisch dieet. Gefermenteerd bij een maximale temperatuur van 37 graden Celsius. Niet gesteriliseerd! Categorie: Enzymdranken van effectieve micro-organismen. Zonder kruiden.
€20,35 €19,45
Onze prijs
De Mission cholesterolmeter meet het totale cholesterol, het HDL en de triglyceriden waarde. De meter bepaalt vervolgens het LDL en de cholesterolratio, de verhouding totaal cholesterol tot HDL.
€159,95 €144,95
M33 + microbiotische mondspray van hoge kwaliteit
Om de bacteriële balans op te bouwen en te behouden met 34 verschillende bacteriestammen voor de darmen, de tanden en kiezen, het mondslijmvlies en de tong
€19,45
Onze prijs
SOOTHE + CALM
EASE Magnesium is een natuurlijke oplossing die via uw huid in uw bloed terechtkomt. Elke spray levert ongeveer 22 mg magnesiumchloride-hexahydraat en draagt bij tot vermindering van moeheid.Houdbaarheid / bewaarinstructies: Bewaar
€44,95 €36,00
100% Chlorella Pyrenoidosa. Puur plantaardig. Zonder toevoeging van additieven. Een sterke binder van zware metalen
€30,50
Deze 100% xylitol kauwgom bevat geen suiker of suikervervangers, zoals sorbitol, mannitol, aspartaam etc.
€7,95
Onze prijs
Krillolie 100% Puur is een olie die wordt gewonnen uit kleine garnaalachtige zeediertjes die krill worden genoemd. EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart.
€56,55 €49,95
Goed opneembare magnesium in poedervorm. De citraatvorm heeft geen spijsverteringsactiviteit nodig om opgenomen te kunnen worden.
€25,50
100% Biologische bron van vitamine C en anti-oxidanten in poedervorm 50 gr vanaf € 39,95
€42,15
Onze prijs
B-vitamines zijn de ultieme multitaskers - alle acht de vitamine B's werken samen om kritische biochemische reacties in uw hele lichaam te vergemakkelijken. Ze dragen bij aan een normaal energiemetabolisme, zenuwstelsel, psychologische functie, immuunsyst
€51,50 €49,95
Onze prijs
Met deze unieke cholesterol teststrips voor de Mission 3-in-1 Cholesterolmeter is het mogelijk met één keer testen een compleet beeld te krijgen van alle cholesterolwaarden.
€125,00 €105,95
Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt als vervanging voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en voor een gezonde levensstijl.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x