Activation
€ 44,95 € 36,00 Incl. btw
  • Koop 2 voor €33,00 per stuk en bespaar 8%

SOOTHE + CALM
EASE Magnesium is een natuurlijke oplossing die via uw huid in uw bloed terechtkomt. Elke spray levert ongeveer 22 mg magnesiumchloride-hexahydraat en draagt bij tot vermindering van moeheid.Houdbaarheid / bewaarinstructies: Bewaar Lees meer

Backorder

Levertijd:
1-2 weken
Artikelnummer:
EAS001
EAN Code:
679829012046

SOOTHE + CALM
EASE Magnesium is een natuurlijke oplossing die via uw huid in uw bloed terechtkomt. Elke spray levert ongeveer 22 mg magnesiumchloride-hexahydraat en draagt bij tot vermindering van vermoeidheid.

Regelmatig gebruik draagt bij aan een gezond magnesiumgehalte. Elke fles EASE is tot de bovenkant gevuld met 100% pure iMCH ™, ons volledig natuurlijke, biologisch beschikbare magnesium. In tegenstelling tot andere transdermale magnesiumproducten veroorzaakt EASE geen prikken, branden of jeuk en laat geen residu achter op de huid.

EASE Magnesium is een biologisch beschikbare magnesiumoplossing. Eenmaal opgenomen door uw huid, nemen uw spieren en gewrichten het magnesium op en draagt bij aan een normale werking van het energieleverend metabolisme.

Verschillende onderzoeken suggereren dat magnesiumtekort in de VS 80% is. Bovendien is een magnesiumtekort gekoppeld aan meer dan 50 gezondheidsproblemen. Het aanvullen van uw lichaam met magnesium is daarom van het grootste belang. EASE maakt het aanvullen van de magnesiumvoorraad niet alleen gemakkelijk, maar ook snel. Bijna iedereen die deze unieke spray gebruikt, meldt onmiddellijk merkbare effecten te voelen. 

Ingrediënten: gezuiverd water en magnesiumchloridehexahydraat van farmaceutische kwaliteit.

100% pure iMCH ™.

Aanbevolen gebruik: 30-50 sprays op polsen, bovenkant van de voeten, oksels, knieën en heupen. Inslikken niet aanbevolen. Het beste op te nemen na een warme douche of bad.

Houdbaarheid / bewaarinstructies: Bewaar de fles afgesloten en bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht. Als het op de juiste manier wordt bewaard, blijft de spray 36 maanden goed.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x