Tandpasta

Sorteer op:

Tandpasta zonder fluoride van bluem® is speciaal ontwikkeld door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. Omdat de unieke formule naast actieve zuurstof ook o.a. honing, xylitol en lactoferrine bevat, zorgt het voor een optimale mondverzor
€3,25
Green People Biologische & vegan tandpasta zonder fluor met citrus smaak en Aloe Vera 50 ml. Een gecertificeerde biologische smakelijke natuurlijke tandpasta met citrus Ideaal voor gevoelige tanden en tandvlees, en geschikt voor het hele gezin
€4,99
Onze prijs
De bioactieve zwarte Splat Special Blackwood tandpasta is zeer effectief in het veilig bleken van uw tanden. Het remt de groei van bacteriën en zorgt voor een uitermate frisse adem. Fluoride vrij.
€4,99 €4,75
Onze prijs
De compacte Bluem reisset zit in een handig reisformaat. Zo kun je hem gemakkelijk mee op reis nemen of leuk om aan iemand cadeau te doen!
€12,45 €11,95
Tandpasta voor een stralende glimlach en gezond tandvlees. Fluoride vrij. Deze Wonderwhite tandpasta bevat het enzym ficine uit vijgen welke samen met ananasextract, natriumpyrofosfaat en calcium zorgen voor een milde whitening van het glazuur.
€4,49
Biomed Charcoal tandpasta Sterke whitening en frisse adem Fluoride-vrij en 99% natuurlijk
€2,99
Onze prijs
Weleda Kindertandpasta is speciaal voor kinderen ontwikkeld en beschermd het melkgebit. De tandpasta bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen. De oliën die in de tandpasta zitten hebben een geur en smaak die kinderen lekker vinden.
€4,99 €4,20
Onze prijs
Een favoriet onder kinderen met een mooie en fruitige smaak dat tandenpoetsen kinderspel maakt. De tandpasta reinigt effectief met de krachten van de natuur.
€4,09 €3,95
Onze prijs
Voor zeer gevoelige tanden en gezond tandvlees.
€4,49 €4,49
Onze prijs
Lavera kindertandpasta is speciaal ontworpen voor kindertandjes. De tandpasta beschermt de melktanden en verwijdert bacteriële tandplak.
€4,99 €4,75
Een natuurlijke tandpasta met een ongelofelijk scala van speciaal geselecteerde kruiden heeft geen verdere uitleg nodig.
€10,95
Biologische & vegan tandpasta zonder fluor met frisse mint smaak 50 ml
€4,99
Onze prijs
De Himalaya Botanique kruidentandpasta’s bevatten biologische ingrediënten.
€7,99 €6,95
Onze prijs
Effectieve whitening voor gevoelige tanden. Fluoride vrij
€3,99 €3,75
Onze prijs
AloeDent Kindertandpasta is gemaakt van een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten.
€4,95 €4,25
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x