iDontix

Sorteren op:

Onze prijs
X-Floss is een makkelijk te hanteren floss voor bruggen, beugels en implantaten.
€12,95 €9,95
Onze prijs
X-Floss Lite is hetzelfde als de X-Floss, maar dan dunner. X-Floss Lite is een makkelijk te hanteren floss voor bruggen, beugels en implantaten.
€12,95 €9,95
Onze prijs
De X-Ribbon is een brede flossband voor het reinigen van grotere ruimten tussen de tanden, kiezen en implantaten. De X-Ribbon is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van deze ruimte.
€12,95 €9,95
De X-Threaders zijn stevige brugnaalden om gemakkelijk te flossen onder brugconstructies of om steggen door te halen.
€4,95

iDontix: X-Floss, X-Ribbon en X-Threaders, innovatieve mondverzorging!

Met iDontix geen gedoe
 meer met schoenveters en gaasrolletjes! 
 

De X-Floss en X-Floss Lite zijn ideaal voor het verzorgen van brugcontructies, implantaten, beugels, steggen etc. De X-Ribbon is een professionele brede flosstape die geschikt is voor het reinigen van grotere ruimten tussen de tanden en kiezen en voor de achterkanten van de achterste kiezen. 

De X-threaders zijn stevige flossnaalden die in combinatie met X-Ribbon of gewone floss kunnen worden gebruikt. De producten van iDontix zijn een innovatie op het gebied van mondverzorging. Een Australische mondhygieniste heeft de producten ontworpen.

← LET OP!    GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN IN VERBAND MET DE VAKANTIESLUITING VANAF WEEK 32 (5 AUGUSTUS 2024) UITGELEVERD. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! GEPLAATSTE BESTELLINGEN WORDEN IN VERBAND MET DE VAKANTIESLUITING VANAF WEEK 32 (5 AUGUSTUS 2024) UITGELEVERD. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! Verbergen
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x