Spoelen

Sorteer op:

Onze prijs
Amanprana kokosolie is een 100% extra vierge bio kokosolie die door zijn zuiverheid zeer geschikt is voor oil pulling en het zelf maken van tandpasta. Verpakt in glazen pot van 325 ml.

Zelf tandpasta maken
Kokosolie is de basis van dit  tandpasta rece
€11,25 €10,95
Onze prijs
De Lactona Aften Care Plus is een gel die helpt tegen aften, (bijt)wondjes, beugelwondjes en kleine verbrandplekjes in de mond.
€10,95 €7,50
Onze prijs
De Gengigel mondspoeling is een medisch mondverzorgingsmiddel gemaakt op basis van hyaluronzuur.
€8,95 €7,95
Onze prijs
Chi Sesamzaadolie is een koudgeperste biologische sesamzaadolie met een zachte prettige smaak die  lang houdbaar is door de aanwezigheid van anti-oxidanten (sesamol en sesamoline).
€13,50 €12,50
Onze prijs
Bluem Oral Foam is een schuim die makkelijk en snel werkt. Speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van tandvlees en mondslijmvlies. Ook ideaal voor het reinigen van beugels, kunstgebitten en bitjes.
€14,95 €13,95
Onze prijs
BioXtra droge mondgel is een speekselvervanger speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van een droge mond. De gel heeft een snelle en langdurige bevochtiging van de mond. Helpt tanden en tandvlees gezond te houden.
€8,15 €7,75
Onze prijs
Bluem Oral Gel is een speciaal ontwikkelde mondgel door een team van implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. De oral gel bevat een hogere concentratie actieve zuurstof dan de overige Bluem producten.
€21,36 €19,95
Door dagelijks te spoelen met Bluem mondwater krijgt u een nog betere verzorging voor uw tanden en implantaten.
€14,95
Onze prijs
Gengigel Teething is een mondgel die de pijn verzacht bij doorkomende tandjes en kiezen en versnelt de genezing van geïrriteerd tandvlees.
€9,95 €8,95
Onze prijs
Weleda Ratanhia mondwater reinigt en verfrist de mond. Het zuivert de mondholte zonder het slijmvlies te prikken, stimuleert de vitaliteit van het tandvlees en verfrist de adem.
€7,49 €6,75
BlueM neutraal mondwater (oxygen fluid) is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige mond, die geen scherpe smaakstoffen zoals wintergreenoil of mint kunnen verdragen. Minder pittig van smaak, schuimt niet.
€24,95
Onze prijs
De Gengigel mondspray is een medisch mondverzorgingsmiddel gemaakt op basis van hyaluronzuur.
€8,95 €7,95
Onze prijs
XyliGel is een kalmerende gel die zorgt voor verlichting van de klachten bij een droge mond (xerostomie). Het is speciaal ontwikkeld voor mensen die bijna geen speeksel meer aanmaken. Maar kan door iedereen met droge mond klachten gebruikt worden. Minder
€11,98 €10,98
Onze prijs
De compacte Bluem reisset zit in een handig reisformaat. Zo kun je hem gemakkelijk mee op reis nemen of leuk om aan iemand cadeau te doen!
€12,45 €11,95
Onze prijs
AloeDent mondwater is een gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
€6,95 €6,25

Soms heb je behoefte aan een nog betere reiniging van de mond. Bijvoorbeeld omdat je last hebt van ontstoken tandvlees, gevoelige tanden of een slechte adem. In ons assortiment vind je mondwaters, mondgels en mondsprays die een aanvulling zijn op het tandenpoetsen. Ze verhelpen of verlichten de problemen. Een alternatieve, natuurlijke mondverzorging en aanvulling op het tandenpoetsen, is oil pulling. Tijdens deze reiniging onttrekt olie de bacteriën uit de mond en dit draagt bij aan een gezond gebit. 

Mondwater en mondspray: voor een gezonde mond
Mondwater ondersteunt het poetsen. Je krijgt er niet alleen een frisse adem van, maar het reinigt ook de kleinste hoekjes en houdt je tandvlees gezond. Kies uit verschillende natuurlijke mondspoelmiddelen of mouthwash zonder alcohol van merken als BluemWeleda en AloeDent. Om een slechte, onaangename adem tegen te gaan, zijn er de natuurlijke mondsprays van Bluem en AloeDent. Mondspray zit in een handige, kleine flacon die je gemakkelijk meeneemt in je tas of jas.

Mondgel: gerichte behandeling
Om problemen nog gerichter aan te pakken, gebruik je mondgel. Deze gels zijn precies aan te brengen op het slijmvlies of in de pocket. Vaak is het handig om hiervoor een spuitje te gebruiken. Een effectieve behandeling voor problemen zoals aften, wondjes, drukplekken en  tandvleesproblemen. In ons assortiment vind je mondgels van de merken BluemGengigel en Lactona. Een mondgel die speciaal helpt tegen een droge mond is Bioxtra Droge Mondgel. Zoek je een middel dat behalve voor de dagelijkse mondverzorging ook geschikt is om beugels, gebitsbeschermers en protheses te reinigen, dan is Bluem Oral Foam erg geschikt. 

Voor advies over onze mondwaters, -gels en -sprays, neem je contact op.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x