Speciaal

Sorteer op:

Onze prijs
Myoclean is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van uitneembare protheses. De myoclean heeft een antibacteriële reinigingsoplossing.
€8,95 €7,50
Onze prijs
Amanprana kokosolie is een 100% extra vierge bio kokosolie die door zijn zuiverheid zeer geschikt is voor oil pulling en het zelf maken van tandpasta. Verpakt in glazen pot van 325 ml.

Zelf tandpasta maken
Kokosolie is de basis van dit  tandpasta rece
€11,25 €10,95
Onze prijs
Myoclean is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van uitneembare protheses. De myoclean heeft een antibacteriële reinigingsoplossing.
€15,95 €12,50
Onze prijs
Chi Sesamzaadolie is een koudgeperste biologische sesamzaadolie met een zachte prettige smaak die  lang houdbaar is door de aanwezigheid van anti-oxidanten (sesamol en sesamoline).
€13,50 €12,50
Onze prijs
Bluem Oral Foam is een schuim die makkelijk en snel werkt. Speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse verzorging van tandvlees en mondslijmvlies. Ook ideaal voor het reinigen van beugels, kunstgebitten en bitjes.
€14,95 €13,95
Onze prijs
De TePe EasyPick is een zachte siliconen rager waarmee je je tanden en kiezen makkelijk kunt reinigen. Door de unieke combinatie van materialen - optimale balans tussen flexibiliteit en stevigheid - kunt u optimaal reinigen.
€5,99 €3,95
Onze prijs
De Mission cholesterolmeter meet het totale cholesterol, het HDL en de triglyceriden waarde. De meter bepaalt vervolgens het LDL en de cholesterolratio, de verhouding totaal cholesterol tot HDL.
€159,95 €144,95
Xylitol is een natuurlijk middel met een anticariogene werking dat de tanden beschermt tegen gaatjes! Dit is bewezen in tal van wetenschappelijke onderzoeken.
€7,95
Onze prijs
Het 'zelf tandpasta maken' basispakket bestaat uit kokosolie, baking soda en tea tree olie.
€26,19 €22,50
Onze prijs
Jacob Hooy Baking Soda (ook wel zuiveringszout genoemd) heeft als werkzaam bestanddeel natriumbicarbonaat.
€5,99 €5,25
Goed opneembare magnesium in poedervorm. De citraatvorm heeft geen spijsverteringsactiviteit nodig om opgenomen te kunnen worden.
€25,50
Door dagelijks te spoelen met Bluem mondwater krijgt u een nog betere verzorging voor uw tanden en implantaten.
€14,95

Soms heeft een mond speciale verzorging nodig. Je lippen zijn misschien droog, gebarsten of gekloofd. Je hebt een implantaat, bitje, beugel of prothese. Je hebt recent een chirurgisch tandheelkundige ingreep gehad, óf je wilt je gebit van binnenuit sterker maken.

Speciale natuurlijke verzorging
Een gezonde mond begint bij mooie lippen. Voor de juiste lipverzorging bestel je bij ons verzachtende lippenbalsem met natuurlijke ingrediënten. Voor nog meer natuurlijke verzorging, verkopen we ook alle ingrediënten om zelf, eenvoudig, je eigen tandpasta te maken. De basis hiervoor is kokosolie. Deze olie werkt antibacterieel en genezend. Hoe het maken van je eigen tandpasta precies in z’n werk gaat, lees je hier.

Verzorging: implantaat, orthodontie en gebitsprothese 
Om specifieke mondproblemen te behandelen die implantaten, beugels en protheses veroorzaken, is speciale verzorging nodig. Op een implantaat kan zich namelijk tandplak en tandsteen vormen en het weefsel rondom kan gaan ontsteken. Met zachte tandenborstels en speciale flossdraden en ragers kun je de implantaten gemakkelijk reinigen. Op tandvleesproblemen heeft de productlijn van Bluem een gunstige werking dankzij een hoge concentratie actieve zuurstof. Met de foam van Bluem of reinigingstabletten van Myoclean™ kun je gemakkelijk een gebitsprothese of kunstgebit schoonmaken en poetsen.

Voedingssupplementen: voor sterkere tanden
Als aanvulling op de dagelijkse voeding of rondom een chirurgische ingreep, kan het innemen van voedingssupplementen wenselijk zijn. Supplementen kunnen een positief effect hebben op mensen met een verhoogd cariësrisico. Voor het behoud van sterke tanden en botten zijn de mineralen en vitaminen van Bluem Teeth & Bone Formula bijvoorbeeld heel geschikt. Naast Bluem, verkopen wij de natuurlijke supplementen van Viridian. Voor amalgaamverwijdering vind je in het assortiment chlorella in de vorm van tabletten en poeder.

Voor advies over speciale mondverzorging, neem je contact op met onze mondzorgprofessionals.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x