Over ons

Allesvoorjetanden.nl heeft – alles voor je tanden. Wat jouw mond ook nodig heeft. Ons team van tandartsen en mondhygiënisten heeft een assortiment samengesteld met professionele, natuurlijke mondverzorgingsproducten zonder poespas.

Een gezonde mond voor iedereen
Een schone mond is een voorwaarde voor een gezonde mond. Maar zelfs een schone mond kan soms problemen of ongemakken geven. Denk aan gevoelige tanden, een slechte adem of geïrriteerd tandvlees. Soms heeft een mond speciale verzorging nodig, omdat je een implantaat, brug, bitje, beugel of prothese hebt. Deze kunnen wel eens vervelende klachten veroorzaken, zoals wondjes, ontstoken tandvlees of aften. Je mond heeft dan extra aandacht nodig. Dit is ook het geval na een chirurgisch-tandheelkundige ingreep. Een schone mond is immers belangrijk voor een goede wondgenezing. Onze missie? Een gezonde mond voor iedereen. 

Ingrediënten die de natuur ons geeft 
Al onze producten hebben één ding gemeen: ze zijn samengesteld met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Op deze manier onderhoud je je gebit optimaal. Wij geloven namelijk dat een gezonde mond een grote invloed heeft op de totale gezondheid. Daarom bevatten de producten zo weinig mogelijk schadelijke stoffen.

Professionele mondverzorging
Onze tandartsen en mondhygiënisten hebben een jarenlange ervaring in een biologische tandartspraktijk. De professionele mondverzorgingsproducten die zij adviseren aan patiënten, koop je bij Allesvoorjetanden.nl. Als consument ben je er dus van verzekerd dat alle producten een positieve werking hebben op je mondgezondheid.

We geven graag advies over welke producten voor jouw gebit geschikt zijn. Neem contact op of bel ons: 085 760 4244.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x