Professionals

Sorteer op:

De Leaf Gauge is gemaakt van 56 genummerde polyester strips (1-56). Elke strip is 0,1 mm dik.
Quicksilver Vitamine D3K2 is een combinatie vitamine met vitamine D3 en vitamine K2 opgelost in een nano-emulsie dat de opname van beide vitamines sterk verbetert.
B-vitamines zijn de ultieme multitaskers - alle acht de vitamine B's werken samen om kritische biochemische reacties in uw hele lichaam te vergemakkelijken. Ze dragen bij aan een normaal energiemetabolisme, zenuwstelsel, psychologische functie, immuunsyst
Teststrips behorende bij de Mission Cholesterolmeter 3 in 1. 25 stuks
De Mission Cholesterolmeter meet uw totale cholesterol, het HDL en de triglyceriden waarde. De meter bepaalt vervolgens het LDL en uw cholesterol-ratio, de verhouding totaal cholesterol tot HDL.
Makkelijk te hanteren floss met flossnaald voor bruggen, beugels en implantaten. Prijs is incl. BTW.
Prophy-Dent Goudmasker filtert tot 99% kwikdamp en bacteriën.
Breed flossband voor het reinigen van grotere ruimten tussen tanden en kiezen. Ook geschikt voor implantaten. Prijs is incl. BTW.
De Circum multiragerhouder geschikt voor twee verschillende maten ragers .
Methylcobalamine is de actieve vorm van vitamine B12 die bijdraagt aan een normaal homocysteïnemetabolisme
De handige Circum rager 10 is gemakkelijk in gebruik en wordt geleverd met een geïntegreerd handvat. De ragers kunnen recht of gebogen worden gebruikt. De ragers zijn ergonomisch ontworpen voor een betrouwbare reinigende werking. Ze hebben een dunne gepla
Circum is de nieuwe revolutionaire rager met een unieke gepatenteerde vormgeving die ook aan de binnenkant de vlakken tussen de tanden en kiezen optimaal reinigt. Door de dunnere metalen kern voelt deze rager veel prettiger aan tijdens het gebruik dan de
Idontix X-Threaders, stevige brugnaalden om gemakkelijk floss onder brugconstructies of steggen door te halen. 30 stuks. Prijs is incl. BTW.
Breed flossband voor het reinigen van grotere ruimten tussen tanden en kiezen. Ook geschikt voor implantaten. Prijs is incl. BTW.
Breed flossband voor het reinigen van grotere ruimten tussen tanden en kiezen. Ook geschikt voor implantaten. 5 samplestroken van 20 cm. Prijs is incl. BTW.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x