Mondspoeling

Sorteer op:

BlueM neutraal mondwater (oxygen fluid) is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige mond, die geen scherpe smaakstoffen zoals wintergreenoil of mint kunnen verdragen. Minder pittig van smaak, schuimt niet.
€24,95
De Gengigel mondspoeling is een medisch mondverzorgingsmiddel gemaakt op basis van hyaluronzuur.
€7,95
Door dagelijks te spoelen met Bluem mondwater krijgt u een nog betere verzorging voor uw tanden en implantaten.
€14,95
Onze prijs
Weleda Ratanhia mondwater reinigt en verfrist de mond. Het zuivert de mondholte zonder het slijmvlies te prikken, stimuleert de vitaliteit van het tandvlees en verfrist de adem.
€7,49 €6,75
Onze prijs
De compacte Bluem reisset zit in een handig reisformaat. Zo kun je hem gemakkelijk mee op reis nemen of leuk om aan iemand cadeau te doen!
€12,45 €10,59
Onze prijs
Door dagelijks te spoelen met Bluem mondwater krijgt u een nog betere verzorging voor uw tanden en implantaten.
€3,25 €3,00
Onze prijs
Mondwater met venkel, mirre en propolis, gekend voor hun tandvleesverzachtend, herstellend en zuiverend vermogen. Munt zorgt voor een frisse en zuivere mond.
€11,95 €10,75
Onze prijs
Orale probiotica zijn een relatief jong fenomeen. Toch is het snel in opkomst. Veel probiotica blijken namelijk gunstig voor de mondflora.
€50,00 €47,00
Onze prijs
Biologisch probioticum met 33 verschillende bacteriestammen; geschikt voor veganistisch dieet. Gefermenteerd bij een maximale temperatuur van 37 graden Celsius. Niet gesteriliseerd! Categorie: Enzymdranken van effectieve micro-organismen. Zonder kruiden.
€20,35 €19,95
Onze prijs
AloeDent mondwater is een gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen.
€6,95 €6,45
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x