Mondspoeling

Sorteren op:

Onze prijs
Biologisch probioticum met 33 verschillende bacteriestammen; geschikt voor veganistisch dieet. Gefermenteerd bij een maximale temperatuur van 37 graden Celsius. Niet gesteriliseerd! Categorie: Enzymdranken van effectieve micro-organismen. Zonder kruiden.
€20,35 €19,45
Onze prijs
De Gengigel mondspoeling is een medisch mondverzorgingsmiddel gemaakt op basis van hyaluronzuur.
€8,95 €7,95
Onze prijs
Dagelijks spoelen met Bluem mondwater voor verzorging voor uw tanden en implantaten.
€3,25 €3,00
Onze prijs
Weleda Ratanhia mondwater reinigt en verfrist de mond. Het zuivert de mondholte zonder het slijmvlies te prikken, stimuleert de vitaliteit van het tandvlees en verfrist de adem.
€7,49 €6,75
BlueM neutraal mondwater (oxygen fluid) is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige mond, die geen scherpe smaakstoffen zoals wintergreenoil of mint kunnen verdragen. Minder pittig van smaak, schuimt niet.
€24,95
Onze prijs
Voor gezond tandvlees. Fluoride en alcohol vrij. Ingrediënten van 99% natuurlijke oorsprong. Vega-vriendelijk.
€6,85 €5,95
Onze prijs
Gaat gevoeligheid van tanden tegen vanaf het eerste gebruik. Fluoride en alcohol vrij. Ingrediënten van 98% natuurlijke oorsprong. Vega-vriendelijk.
€6,85 €5,95
Dagelijks spoelen met Bluem mondwater voor verzorging voor uw tanden en implantaten.
€14,95
Onze prijs
Voor gezond tandvlees en bescherming van de mondholte. Fluoride en alcohol vrij. Splat Healthy Gums bio actieve mondwater met actieve ingrediënten die zorgen voor gezond tandvlees en bescherming bieden voor de gehele mond flora.
€5,14 €4,75
Onze prijs
Mondwater perfect voor gevoelige tanden. Het bevat voedende aloë vera, ontsmettende salie en duindoorn.
€9,99 €9,95
Halitose mondspoelmiddel ontwikkeld door Dr. Winkel, voor een echt frisse adem!
Er zijn veel mondspoelmiddelen in de markt verkrijgbaar. Toch zijn er maar weinigen effectief. Daarnaast verkleuren sommige mondspoelmiddelen je tanden en je tong, anderen ka
€4,95
Onze prijs
Whitening en verwijderen van plaque. Fluoride en alcohol vrij. Ingrediënten van 99% natuurlijke oorsprong.
€6,85 €5,95
Onze prijs
Whitening en glazuur bescherming. Fluoride vrij. White Plus Mondwater geeft een frisse adem en bescherming tegen tandplak. Zinkionen in combinatie met etherische tijmolie beschermen het tandvlees.
€5,14 €4,75
Onze prijs
Herstel van glazuur en een milde whitening. Fluoride vrij. Biocalcium mondwater bevat LUCTATOL, dit beschermt effectief tegen gaatjes en tandplak.
€5,14 €4,75
Onze prijs
Citrus Fresh mondwater, voor een frisse adem vanaf het eerste gebruik. Fluoride en alcohol vrij. 98% natuurlijke oorsprong
€6,85 €5,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x