Speciaal

Sorteer op:

Onze prijs
Chi Sesamzaadolie is een koudgeperste biologische sesamzaadolie met een zachte prettige smaak die  lang houdbaar is door de aanwezigheid van anti-oxidanten (sesamol en sesamoline).
€13,50 €12,50
Xylitol is een natuurlijk middel met een anticariogene werking dat de tanden beschermt tegen gaatjes! Dit is bewezen in tal van wetenschappelijke onderzoeken.
€7,95
Onze prijs
Weleda Everon lippenbalsem verzorgt en beschermt de lippen. De lippenbalsem voorkomt schrale en brandigere lippen. De huid van de lippen blijft soepel en zacht door de vochtregulerende werking.
€4,99 €4,75
Onze prijs
Krillolie 100% Puur is een olie die wordt gewonnen uit kleine garnaalachtige zeediertjes die krill worden genoemd.
€56,55 €49,95
Deze zeer complete multivitamine formule bestaat uit vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en fytonutriënten.
€63,75
Goed opneembare magnesium in poedervorm. De citraatvorm heeft geen spijsverteringsactiviteit nodig om opgenomen te kunnen worden.
€25,50
Vitamine C, ook bekend als ascorbinezuur. Is een in water oplosbare vitamine, dat niet in het lichaam wordt opgeslagen.
€45,30
Co-enzym Q10 wordt in de tandheelkunde voornamelijk gebruikt ter suppletie van een Q10 tekort in tandvlees bij tandvleesaandoeningen (parodontitis).
€53,60
Onze prijs
Urtekram Shea Butter lippenbalsem is een hydraterende en verzorgende lippenbalsem. De lippenbalsem is rijk aan hyaluronzuur en hexapeptide. Ook zit er sheabutter en vanille in, die de lippen gezond en soepel maken.
€4,29 €4,25
Onze prijs
De TePe EasyPick is een zachte siliconen rager waarmee je je tanden en kiezen makkelijk kunt reinigen. Door de unieke combinatie van materialen - optimale balans tussen flexibiliteit en stevigheid - kunt u optimaal reinigen.
€5,99 €3,95
Onze prijs
SteSweet Fluid is de heldere, vloeibare stevia variant die vooral in trek is vanwege het gebruik van de biologisch gekweekte en verwerkte steviolglycoside (in de vorm van stevioside) en het gebruiksgemak van het druppelflesje.
€7,98 €7,95
Filtert tot 99% kwikdamp en bacteriën.
€24,95

Soms heeft een mond speciale verzorging nodig. Je lippen zijn misschien droog, gebarsten of gekloofd. Je hebt een implantaat, bitje, beugel of prothese. Je hebt recent een chirurgisch tandheelkundige ingreep gehad, óf je wilt je gebit van binnenuit sterker maken.

Speciale natuurlijke verzorging
Een gezonde mond begint bij mooie lippen. Voor de juiste lipverzorging bestel je bij ons verzachtende lippenbalsem met natuurlijke ingrediënten. Voor nog meer natuurlijke verzorging, verkopen we ook alle ingrediënten om zelf, eenvoudig, je eigen tandpasta te maken. De basis hiervoor is kokosolie. Deze olie werkt antibacterieel en genezend. Hoe het maken van je eigen tandpasta precies in z’n werk gaat, lees je hier.

Verzorging: implantaat, orthodontie en gebitsprothese 
Om specifieke mondproblemen te behandelen die implantaten, beugels en protheses veroorzaken, is speciale verzorging nodig. Op een implantaat kan zich namelijk tandplak en tandsteen vormen en het weefsel rondom kan gaan ontsteken. Met zachte tandenborstels en speciale flossdraden en ragers kun je de implantaten gemakkelijk reinigen. Op tandvleesproblemen heeft de productlijn van Bluem een gunstige werking dankzij een hoge concentratie actieve zuurstof. Met de foam van Bluem of reinigingstabletten van Myoclean™ kun je gemakkelijk een gebitsprothese of kunstgebit schoonmaken en poetsen.

Voedingssupplementen: voor sterkere tanden
Als aanvulling op de dagelijkse voeding of rondom een chirurgische ingreep, kan het innemen van voedingssupplementen wenselijk zijn. Supplementen kunnen een positief effect hebben op mensen met een verhoogd cariësrisico. Voor het behoud van sterke tanden en botten zijn de mineralen en vitaminen van Bluem Teeth & Bone Formula bijvoorbeeld heel geschikt. Naast Bluem, verkopen wij de natuurlijke supplementen van Viridian. Voor amalgaamverwijdering vind je in het assortiment chlorella in de vorm van tabletten en poeder.

Voor advies over speciale mondverzorging, neem je contact op met onze mondzorgprofessionals.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x