Volwassen

Sorteren op:

Onze prijs
Tandpasta voor een frisse adem en gezond tandvlees Fluoride vrij, vega vriendelijk
€7,47 €6,75
Onze prijs
Urtekram Eucalyptus tandpasta is organic en bevat geen fluoride. De Urtekram tandpasta maakt je tanden witter en herstelt het tandvlees. De tandpasta bevat geen SLS/SLES of zoetstoffen, maar bevat wel krijt en actieve stoffen.
€4,09 €3,95
Onze prijs
De Cattier tandpasta met natuurlijke ingrediënten bestrijdt tandplak, beschermt de tanden en helpt gebit en tandvlees gezond te houden.
€6,25 €5,75
Onze prijs
Een magische mondverzorging geschenkset. Zwarte tandpasta en zwart mondwater (na schudden), voor wittere tanden, langdurige frisheid en bescherming tegen tandplak.
€11,99 €10,95
Onze prijs
Deze veelzijdige gecertificeerde formule bevat natuurlijke hennepolie, matcha, kaliumcitraat, aloë vera en essentiële pepermuntolie.
€5,99 €5,95
Biologische & vegan tandpasta zonder fluor met frisse pepermunt smaak& aloe vera 50 ml
€4,99
Biologische & vegan tandpasta zonder fluor met frisse mint smaak 50 ml
€4,99
Onze prijs
Tandpasta voor een stralende glimlach en gezond tandvlees. Fluoride vrij. Deze Wonderwhite tandpasta bevat het enzym ficine uit vijgen welke samen met ananasextract, natriumpyrofosfaat en calcium zorgen voor een milde whitening van het glazuur.
€7,47 €6,75
Onze prijs
Complete mondverzorging en een stralende glimlach. Fluoride vrij. Splat Special Gold tandpasta met colloïdaal (kleine deeltjes) goud, diamant-extract en koninginnegelei is speciaal ontwikkeld voor extra luxe voor een stralende glimlach.
€7,47 €6,75
Onze prijs
Voor gezond tandvlees en langdurig frisse adem. Fluoride vrij, vega-vriendelijk. Deze Splat Special Ginger tandpasta met gember-extracten zorgt voor een aangenaam warmte-effect in uw mond.
€7,47 €6,75
Onze prijs
Bescherming tegen cariës en tandvlees aandoeningen door de krachtige mix van groene thee, salie en kamille extracten
€5,26 €4,95
Onze prijs
Deze tandpasta zonder fluoride met natuurlijke en zeer effectieve ingrediënten (klei en biologische etherische muntolie) beschermt de tanden, verfrist de adem en helpt gebit en tandvlees gezond te houden.
€6,25 €5,75
Onze prijs
De Himalaya Botanique kruidentandpasta’s bevatten biologische ingrediënten.
€7,99 €6,95
Onze prijs
Tandpasta voor een frisse adem en bescherming tegen bacteriën. Fluoride vrij. Deze Splat Special Silver tandpasta met de unieke combinatie van zilver, zink en mint geeft een langdurige frisse adem.
€7,47 €6,75
Onze prijs
Whitening tandpasta die je een gelukkig gevoel geeft en voor langdurig frisse adem zorgt. Fluoride vrij. De Splat Special Love tandpasta is een antibacteriële tandpasta met een ontstekingsremmende werking en is speciaal ontworpen om een gelukzalig gevoel
€7,47 €6,75
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x