Volwassen

Sorteer op:

Onze prijs
AloeDent Triple Action Tandpasta is gemaakt van een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten.
€6,49 €5,75
Complete mondverzorging en een stralende glimlach. Fluoride vrij. Splat Special Gold tandpasta met colloïdaal (kleine deeltjes) goud, diamant-extract en koninginnegelei is speciaal ontwikkeld voor extra luxe voor een stralende glimlach.
€4,99
Onze prijs
Weleda Planten Tandpasta verzorgt de tanden en verstevigt het tandvlees. De tandpasta vermindert de gevoeligheid van het tandvlees, reinigt efficiënt en beschermt het tandglazuur.
€4,99 €4,20
Onze prijs
Urtekram Tea Tree tandpasta is organic en bevat geen fluoride. Urtekram tandpasta maakt je tanden witter en herstelt het tandvlees. De tandpasta bevat geen SLS/SLES of zoetstoffen, maar bevat wel krijt en actieve stoffen.
€4,09 €3,95
Onze prijs
Urtekram Aloe Vera Tandpasta is organic en bevat geen fluoride. Urtekram tandpasta maakt je tanden witter en herstelt het tandvlees. De tandpasta bevat geen SLS/SLES of zoetstoffen, maar bevat wel krijt en actieve stoffen.
€4,09 €3,95
Onze prijs
De Cattier tandpasta met natuurlijke ingrediënten bestrijdt tandplak, beschermt de tanden en helpt gebit en tandvlees gezond te houden.
€6,25 €5,75
Onze prijs
Terra Natura Biodent Stevia tandpasta is een 100% natuurlijke tandpasta. Biodent Stevia tandpasta bevat geen fluoride, geen synthetische conserveringsmiddelen en geen kunstmatige zoetstoffen.
€5,60 €5,25
Onze prijs
AloeDent Aloe Vera Triple Action Spearmint Tandpasta is een groen gekleurde tandpasta met een extreem krachtige verfrissende werking, dankzij de natuurlijke aroma's van munt en menthol.
€6,99 €5,95
Onze prijs
Bescherming tegen cariës en tandvlees aandoeningen door de krachtige mix van groene thee, salie en kamille extracten
€3,99 €3,75
Milde whitening, versterkt het glazuur en gaat bloedend tandvlees tegen. Fluoride vrij en 99% natuurlijk.
€2,99
Onze prijs
Sante tandpasta verzorgt en beschermt de tanden en tandvlees tegelijk.
€4,95 €4,75
Biologische & vegan tandpasta zonder fluor met frisse pepermunt smaak& aloe vera 50 ml
€4,99
Onze prijs
Gecertificeerde biologische tandpasta voor gevoelige tanden en tandvlees met natuurlijk zout en kaliumcitraat voor de dagelijkse gebitsverzorging. Fluoride-vrij.
€6,99 €5,95
Onze prijs
Tandpasta voor een frisse adem en gezond tandvlees Fluoride vrij, vega vriendelijk
€4,99 €4,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x