Volwassen

Sorteer op:

test
Gezond en sterker tandvlees. Fluoride vrij en 98%+ natuurlijk.
€2,99
Onze prijs
Gecertificeerde biologische tandpasta voor gevoelige tanden en tandvlees met natuurlijk zout en kaliumcitraat voor de dagelijkse gebitsverzorging. Fluoride-vrij.
€6,99 €5,95
Een natuurlijke tandpasta met een ongelofelijk scala van speciaal geselecteerde kruiden heeft geen verdere uitleg nodig.
€10,95
Onze prijs
Biologische tandpasta met o.a. Neem en granaatappel. Een unieke combinatie van biologische Neem, biologische granaatappel en andere effectieve biologische kruidenextracten, voor de reiniging van je tanden, een frisse adem, gezond tandvlees en een extra st
€7,99 €6,95
Onze prijs
AloeDent Aloe Vera Triple Action Pomegranate Tandpasta bevat een natuurlijke formule met granaatappelextract voor een optimale reiniging en bescherming van tanden en tandvlees.
€6,99 €5,95
Onze prijs
AloeDent Aloe Vera Triple Action Charcoal Tandpasta is een veganistische tandpasta op basis van aloë vera-gel en houtskool en verrijkt met onder andere IJslands mos en tea tree-olie.
€6,99 €5,95
Green People Biologische & vegan tandpasta zonder fluor met citrus smaak en Aloe Vera 50 ml. Een gecertificeerde biologische smakelijke natuurlijke tandpasta met citrus Ideaal voor gevoelige tanden en tandvlees, en geschikt voor het hele gezin
€4,99
Onze prijs
De Himalaya Botanique kruidentandpasta’s bevatten biologische ingrediënten.
€7,99 €6,95
Complete mondverzorging en een stralende glimlach. Fluoride vrij. Splat Special Gold tandpasta met colloïdaal (kleine deeltjes) goud, diamant-extract en koninginnegelei is speciaal ontwikkeld voor extra luxe voor een stralende glimlach.
€4,99
Biomed Charcoal tandpasta Sterke whitening en frisse adem Fluoride-vrij en 99% natuurlijk
€2,99
Onze prijs
Effectieve whitening voor gevoelige tanden. Fluoride vrij
€3,99 €3,75
Onze prijs
Aloe Dent tandpasta’s zijn gemaakt met een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten.
€6,49 €5,75
Biologische & vegan tandpasta zonder fluor met frisse mint smaak 50 ml
€4,99
Onze prijs
Weleda Planten Tandpasta verzorgt de tanden en verstevigt het tandvlees. De tandpasta vermindert de gevoeligheid van het tandvlees, reinigt efficiënt en beschermt het tandglazuur.
€4,99 €4,20
Onze prijs
Voor zeer gevoelige tanden en gezond tandvlees.
€4,49 €4,49
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x