Volwassen

Sorteren op:

Onze prijs
De lactona IQ X-soft handtandenborstel heeft zachte nylon borstelharen. De tandenborstel heeft een lange steel, smalle hals en een rubber dopje aan het uiteinde.
€3,00 €2,50
Onze prijs
Steel met aan beide zijden een toefje borstelharen voor de moeilijke plekjes.
€3,29 €2,75
Biologisch afbreekbare tandenborstel gemaakt uit natuurlijke materialen en verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.
€2,99
Onze prijs
De Vitis Surgical tandenborstel heeft extra zachte borstelharen die het mogelijk maken om na een chirurgische behandeling toch de tanden te poetsen. Ook is de tandenborstel geschikt bij het hebben van wondjes in de mond.
€5,85 €4,75
Onze prijs
De ultra soft versie van de klassieke IQ tandenborstel.
€3,95 €3,00
Onze prijs
De Trisa Pro Interdental S borstel heeft twee verschillende haarlengten. De kortere haren reinigen het tandoppervlak op een zachte manier. De dunnere haartjes zitten op de top van de kortere haren en zorgen voor een uitmuntende reiniging tussen de tanden
€4,50 €3,95
Onze prijs
Bamboe is HOT, plastic is NOT. De Woobamboo Adult Soft tandenborstel heeft een bamboehandgreep met een golvende grip die in de ronding van je handpalm past en een natuurlijke plek biedt voor je duim.
€4,49 €4,45
Onze prijs
Bamboe is HOT, plastic is NOT. De Woobamboo Adult Super Soft tandenborstel heeft een bamboehandgreep met een golvende grip die in de ronding van je handpalm past en een natuurlijke plek biedt voor je duim.
€4,49 €4,45
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x