Ecodenta

Sorteren op:

Onze prijs
Gecertificeerde biologische tandpasta tegen tandplak met natuurlijke kokosolie en zinkzout voor de dagelijkse gebitsverzorging. Fluoride-vrij.
€5,99 €5,95
Onze prijs
ECODENTA Kinderpasta met fruit, zonder fluoride, is speciaal ontwikkelt voor kinderen. De sappige en natuurlijke formule met aloë vera sap en xylitol beschermt en versterkt kindertanden.
€6,99 €6,95
Onze prijs
Ecodenta Munt & Kokos Mondwater bevat een anti-tandplak formule met kokosnoot, aloë vera en etherische muntolie en is een perfecte aanvulling op de dagelijkse tandverzorging.
€10,99 €10,95
Onze prijs
Deze veelzijdige gecertificeerde formule bevat natuurlijke hennepolie, matcha, kaliumcitraat, aloë vera en essentiële pepermuntolie.
€5,99 €5,95
Onze prijs
Gecertificeerde biologische tandpasta voor gevoelige tanden en tandvlees met natuurlijk zout en kaliumcitraat voor de dagelijkse gebitsverzorging. Fluoride-vrij.
€5,99 €5,95
Onze prijs
Tandpasta whitening met zwarte houtskool en Teavigo. De tandpasta voor mensen die op zoek zijn naar een innovatieve en dagelijkse oplossing voor wittere tanden. De zwarte houtskool zorgt voor een effectief bleekeffect van de tanden. Het ingredient Teavigo
€4,99 €4,75
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x